Siden hvor du kan følge byggeriet på
Kragelundvænget 21 - 7080 Børkop
 
   
   Forside
   Samarbejdspartnere
   Udstykning
   Byggeriet
   EL-installation
   Varmegenvinding
   Tips & Tricks
   Gæstebog
   Søgning
   
 

Januar 2006 - 2. del

16. januar 2006
Her er der lige et billede af huset set fra afstand. Desværre kan man nu stadig tydeligt se farveforskel på murstenene. Lad os håbe, at det jvf. entreprenøren aftager sig hen over sommeren.

 

Farveforskel på mursten


17. januar 2006
Så er gulvet næsten lagt. Her gulvet ved at blive lagt i entréen - så mangler der kun ét enkelt værelse. Og så ét værelse, der skal lægges om pga. manglende info fra entreprenørens side til håndværkerne.

 

Gulvbelægning i entré


18. januar 2006
Den første dør er nu sat i. Problemet er bare, at selv om der både i kontrakten og i div. andre papirer står, at vi skal have gerigter og fodlister behandlet med hvid ludlak, mener entreprenøren underligt nok, at de ikke vil betale for dette.

Arkitekten er også positivt gået med i sagen, men det er åbenbart svært at få entreprenøren til at læse kontrakten. Nu har denne "diskussion" stået på i næsten 10 dage uden at der er sket noget.

 

Første dør er sat i


19. januar 2006
Så blev det meste af inventaret til soveværelset monteret.

 

Inventar i soveværelse


20. januar 2006
Her er den næsten sidste dør sat i... der mangler nemlig ventilationsbundstykker til badeværelserne - de er åbenbart i restordre?!?

Som man kan se på billedet, er "dørhullet" for stort, så der skal lige lappes lidt på væggene igen.

Stadig intet nyt i sagen om fodlister og gerigter, ud over, at entreprenøren vil have, at vi selv skal betale for at få dem lakeret...

 

Fransk dør til stuen


20. januar 2006
Så kom fugemanden.

Fugen rundt om vinduerne er en fuge, som kan males over. Den skal have samme farve, som væggene.

 

Fuge


22. januar 2006
Jeg har i dag været oppe og færdiggøre det meste af inventaret i køkken, bryggers, soveværelse og badeværelser... Så nu skrider det fremad.

Der skulle egentlig have været åbent hus i dag, men det blev aflyst, da entreprenøren ikke kunne nå at få huset færdiggjort. "Næste" åbent hus bliver skærtorsdag.

Vi flytter ind i huset på lørdag d. 28. januar 2006. Så må vi håbe, at huset er færdigt til afleveringen på fredag kl. 14:15.

 

Inventar i køkken 

Powered by Style-CMS